.

The Fighter (2010) Kovotojas

small poster image


Išvertė: Sakul, prof.
Atsiuntė:
Kristina

Žanras: Biografija | Drama | Sportas

Režisavo: David O. Russell
Aktoriai: Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy Adams ir kiti.

Siužetas: Filmas, paremtas tikrais įvykiais, pasakoja apie airių kilmės amerikiečių boksininką Micky „Airį“ Wardą (Markas Wahlbergas). Micky Wardas nutarė pasirinkti boksininko kelią, įkvėptas savo idealo – netikro brolio ir buvusio boksininko Dicky Eklundo (Christianas Bale‘as), kuris tapo jo treneriu. Paties Dicky Eklundo šlovės dienos jau praeitis – buvęs boksininkas vartoja narkotikus ir turi problemų su teisėsauga.

Brolis įkalbina Micky stoti į kovą su dešimt kilogramų daugiau sveriančiu boksininku. „Airis“ beviltiškai pralaimi ir ryžtasi baigti boksininko karjerą. Tačiau bare sutikta mergina Charlene (Amy Adams) įkvepia Micky dar kartą stoti į ringą – tik šį kartą jis žengia į ringą be brolio paramos. Ir nugali varžovą. Netrukus Charlene įtikina Micky, kad didžiausios kliūtys kelyje į boksininkų šlovės olimpą yra už ringo ribų – tai problemiška paties kovotojo šeima – brolis ir treneris, neišsikapanojantis iš dugno, septynios aršios seserys ir despotė motina (Melissa Leo), kuri nurodinėja 30 metų sūnui kaip gyventi ir su kuo kautis.

Tačiau kai išmuša valanda ir Micky turi stoti į kovą dėl čempionų titulo, boksininkas pageidauja savo ringo kampe matyti brolį ir šeimą.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Sakul - Kristina LT 1 srt 23,976 BR
prof. - Kristina LT 1 srt 23,976 DVD