.

The Town (2010) Miestas

small poster image


Išvertė: lmanas
Atsiuntė:
Kristina

Žanras: Nusikaltimas | Drama | Trileris

Režisavo: Ben Affleck
Aktoriai: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jeremy Renner, Blake Lively, Slaine, Owen Burke, Titus Welliver, Jon Hamm, Pete Postlethwaite, Chris Cooper, Dennis McLaughlin ir kiti.

Siužetas: Kuo ypatingas šis miestas? Bostone per metus įvykdoma daugiau nei 300 bankų plėšimų, o tai yra beveik po vieną banko apiplėšimą kasdien. Bostono kaimynystėje yra įsikūręs Čarlstaunas, kuriame ir gyvena daugelis profesionalių bankų plėšikų.

Dagas (Benas Affleckas) – vienas iš jų. Dagas galėjo tapti profesionaliu ledo ritulininku, tačiau pasekė savo tėvo, nusikaltėlio, pėdomis ir tapo žiaurios bankų plėšikų gaujos lyderiu. Vieninteliai Dago artimieji yra jo nusikaltimų bendrininkai, o Džemis (Jeremy Renneris) nepaisant savo pavojingo, greit užsiplieskiančio charakterio, yra Dagui kaip brolis.

Viskas apsiverčia aukštyn kojomis, kai vieno plėšimo metu gauja paėmė įkaitę – banko vadybininkę Klerę (Rebecca Hall). Gauja sužino, kad mergina taip pat gyvena Čarlstaune ir nusprendžia išsiaiškinti ar ji galėtų juos atpažinti. Dagas susipažįsta su Klerę, kuri net nenutuokia, kad šis pasimatymas yra neatsitiktinis ir kad šis žavus ir paslaptingas vyras yra žmogus, terorizavęs ją prieš keletą dienų.

Netrukus jų pažintis perauga į aistringą meilę, Dagas nusprendžia viską mesti ir kartu su Klere bėgti iš šio miesto. Maža to, Dagui ant kulnų jau mina FTB agentai, kuriems vadovauja agentas Fraulis (Jonas Hammas). Tačiau gauja nenori skirtis su Dagu. Jam įsakyta įvykdyti dar vieną apiplėšimą, kitaip Klerė nukentės. Policija alsuoja Dagui į pakaušį ir tokiomis sąlygomis, kada rimta policijos komanda seka kiekvieną gaujos žingsnį vykditi apiplėšimą yra beprotybė, tačiau Kelio atgal nebėra...

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
lmanas / Kristina LT 2 srt 23,976 BR
lmanas / Kristina LT 1 srt 23.976 BR TPB Extended