.

Step Up 3D (2010) Žingsnis Pirmyn 3D
Dar žinomas kaip: Šokis hip-hopo ritmu 3-D

small poster image


Išvertė: Amsterdamas
Atsiuntė:
Kristina

Žanras: Drama | Muzika | Romanas

Režisavo: Jon Chu
Aktoriai: Rick Malambri, Adam G. Sevani, Sharni Vinson, Alyson Stoner, Keith Stallworth ir kiti.

Siužetas: Jaunam gatvės šokėjui Lukui gresia benamio likimas. Jei neras kokios nors išeities, jį netrukus išmes vienintelių namų, kuriuos jis turi: apleisto sandėlio, kuriame glaudžiasi ir kiti jo likimo draugai - gatvės šokėjai. Ši neoficiali šokėjų šeima yra subūrusi komandą - "Piratų namai". Kad ši komanda išgyventų, jie privalo įveikti senus priešus, "Samurajų namus", netrukus įvyksiančiame pasauliniame improvizacijų konkurse. Čia dėl solidaus piniginio prizo kaunasi geriausios viso pasaulio šokėjų komandos.

Jei nori patekti į šį konkursą, Lukas turi surasti nepriekaištingus šokio partnerius. Jaunuoliui tenka keliauti per visas pogrindines Niujorko šokių scenas. Galiausiai jis randa du tobulus šokėjus: paslaptingąją Natali ir Briedį, kurio pasirodymas visiems sukelia nevalingą šypseną.

Prasideda repeticijos ir šokių aikštelę užlieja žiežirbos: ne tik lekiančios iš po šokėjų kojų, bet ir įkaitinančios Luką bei Natali. Tačiau Lukas nežino, kad Natali turi paslaptį, kuri gali sužlugdyti jų santykius, o kartu ir viską, ką pasiekė "Piratų namai". "Piratai" sukuria šokį, kuriam nėra lygių, bet pergalę pasiekti pasirodo ne taip lengva - "Samurajai" pavagia "Piratų" choreografijos stebuklą. Laiko liko nedaug ir Briedis nusprendžia kreiptis pagalbos į senąją komandą.

Ar spės "Piratai" sukurti naują šokį? Ar jis bus geresnis už ankstesnįjį? Juk dabar jiems teks įveikti stipriausius priešininkus, apsiginklavusius jų pačių kurtu ginklu...

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Amsterdamas, Mordyz, ainiuzaz - Kristina LT 1 srt - -