.

Skyline (2010) Horizontas

small poster image


Išvertė: Terminator
Atsiuntė:
Kristina

Žanras: Fantastika | Trileris

Režisavo: Colin Strause, Greg Strause
Aktoriai: Eric Balfour, Scottie Thompson, Brittany Daniel, Crystal Reed, Neil Hopkins ir kiti.

Siužetas: 2009 metų rugpjūčio 28 dieną "NASA" išsiuntė į kosmosą žinutę, siekdama kontakto su kitų planetų gyvybės formomis. 2010 m. gruodžio 3 d. atsakymas smogs iš dangaus ryškia mėlyna šviesa… Jei žvilgtelsi tiesiai į ją, tu – pasmerktas!

Po audringo vakarėlio būrelį draugų netikėtai pažadina nepaprastai ryški šviesa už lango. Mieguisti herojai iš siaubo netenka žado – už lango vyksta sunkiai paaiškinami dalykai – žmones, tarsi niekingus vabalėlius, nuo žemės siurbia paslaptingi šviesos stulpai. Akivaizdu, tik viena – gatvėse prasidėjo negailestingas žmonijos valymas. Išvengusiems pražūtingos šviesos dėl savo gyvybių teks susigrumti su nežemiškos kilmės būtybėmis...

Žemės sunaikinimo teorijų kūrimo genijai – broliai Colinas ir Gregas Strause'ai, sykį jau pasikėsinę į žmonijos gerovę filme "Svetimi prieš Grobuonį 2", pristato naujausią savo darbą – mokslinį trilerį "Horizontas". Specialiųjų efektų kompaniją įkūrę lakios vaizduotės broliai, įspūdingais efektais papuošę tokius filmus kaip "Įsikūnijimas", "2012", "Iksmenai", "300", "Geležinis žmogus 2", "Keista Bendžamino Batono istorija", šįkart sėda iškart ant dviejų kėdžių – režisierių bei prodiuserių – ir juostoje "Horizontas" vėl džiugiai imasi to, ką išmano geriausiai – Žemės naikinimo.

spacer

Išvertė/ripino - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Terminator BTT-Team - Kristina LT 1 srt 25,000 -