.

Red Riding Hood (2011) Raudonkepuraitė

small poster image


Išvertė: edwx
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Fantazija | Siaubas | Paslaptis

Režisavo: Catherine Hardwicke
Aktoriai: Amanda Seyfried, Lukas Haas, Gary Oldman ir kiti.

Siužetas: Valerė - jauna mergina. Merginos tėvai pažadėjo jos ranką kaimo turtuoliui Henriui. Tačiau mergina visą gyvenimą mylėjo vargšą medkirtį Piterį. Bijodami netekti vienas kito, jaunuoliai nusprendžia kartu pabėgti.

Išvakarėse Valerė sužino, kad jos sesuo žuvo vilkolakio nasruose. Vilkolakis jau daugelį metų terorizuoja kaimelį, bet kaimo gyventojams pavykdavo palaikyti paliaubas su siaubūnu: kiekvieną pilnatį jie aukodavo vilkolakiui kokį nors gyvulį. Tačiau pasirodžius raudonajam mėnuliui vilkolakis pareikalavo žmogiškos aukos, kuria tapo Valerės sesuo.

Kaimo gyventojai, ištroškę keršto, pagalbon pakviečia vilkolakių medžiotoją tėvą Solomoną. Deja, tėvo Solomono pasirodymas atneša į bendruomenę dar daugiau nerimo ir baimės. Tėvas Solomonas atskleidžia kaimiečiams kraupią tiesą: dienomis vilkolakis virsta žmogumi ir gyvena tarp jų. Bet kuris kaimo gyventojas gali pasirodyti beesąs vilkolakiu. Tai pasėja įtarumo sėklą kaimiečių tarpe ir suardo iki tol tvirtus bendruomenės ryšius.

„Saulėlydžio" režisierė Catherine Hardwicke toliau žengia filmų apie vilkolakius žanro keliu ir pristato publikai kitokią visiems gerai žinomos pasakos „Raudonkepuraitė" versiją.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
edwx - partizanas LT 1 srt 23,976 BR