.

Life As We Know It (2010) Gyvenimas, Kokį Jį Žinome

small poster image


Išvertė: porce
Atsiuntė:
Kristina

Žanras: Komedija | Drama

Režisavo: Greg Berlanti
Aktoriai: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas, Alexis Clagett, Brynn Clagett ir kiti.

Siužetas: Piteris ir Elison žūsta autoavarijoje. Vos metukų sulaukusi jų dukrelė Sofi lieka našlaite. Kas pasirūpins mažyle? Laimei, velioniai tėvai buvo labai rūpestingi ir apsidraudė – nelaimės atveju Sofi globėjais paskyrė geriausius savo draugus. Tai Holė ir Erikas. Tačiau čia slypi vienas nesklandumas – Holė ir Erikas ne pora.

Tiesa, kažkada Piteris ir Elison privertė juos nueiti į aklą pasimatymą, tačiau tiek Holė, tiek Erikas suprato, jog tai buvo pirmas ir paskutinis jų pasimatymas. Tiesą pasakius jie negali pakęsti vienas kito. Holė rimta verslininkė, o Džošas... na, labai nesuklystumėt, pavadinę jį pleibojumi. Tačiau nieko nepadarysi, tokia velionių draugų valia.

Nors Erikas ir Holė vienas kitą vos pakenčia, o apie vaikų auginimą nieko neišmano, jiems teks apsigyventi po vienu stogu, draugų name (tai irgi nurodyta Piterio ir Elison paliktuose dokumentuose), ir tapti vienerių metų mergaitės įtėviais. Galite įsivaizduoti, koks siaubas tokiems įtėviams yra mažylės maitinimas, migdymas ir maudymas. O apie vystyklų keitimą nė kalbėti neverta... tai tolygu stichinei nelaimei, kurios padariniai kartais atsiduria neįtikėtinose vietose, pvz.: ant veido. Holei ir Erikui prasideda sunkios dienos, bemiegės naktys ir nesibaigiantys rūpesčiai. Jiems tenka išmokti daug naujo ir perkratyti vertybes. Po tokių išbandymų, patirtų drauge, Erikas ir Holė vienas kitą pamato naujoje šviesoje...

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
porce, modzius - Kristina LT 1 srt 23,976 -