.

Let Me In (2010) Įsileisk Mane

small poster image


Išvertė: Beltramejas, edwx
Atsiuntė:
Kristina

Žanras: Drama | Fantazija | Siaubas

Režisavo: Matt Reeves
Aktoriai: Kodi Smit-McPhee, Chloe Moretz, Richard Jenkins, Cara Buono, Elias Koteas ir kiti.

Siužetas: Tykiame miestelyje, tarp paprastų žmonių gyvena Jie. Iš pirmo žvilgsnio tokie pat paprasti ir normalūs, bet... pusryčiams jie geria ne kavą, o kaimynų kraują. Vampyriškoje populiarios to paties pavadinimo knygos ekranizacijoje. Įsileisk mane yra ir vampyrų, ir meilės, tačiau ši istorija šiek tiek kitokia nei pastaruoju metu įprasta matyti.

Dvylikametis Ovenas (akt. Kodi Smit-McPhee) mokykloje kenčia žiaurias bendraamžių patyčias, o namuose – tėvų skyrybas. Vienišas berniukas dienų dienas leidžia kurdamas keršto planus savo skriaudikams ir per langą šnipinėdamas kaimynų gyvenimus. Viena dieną jo kaimynystėje įsikuria Abby (akt. Chloe Moretz) – keista mergaitė, į lauką išeinanti tik naktimis ir visuomet basa, nepaisant to, kad už lango gili žiema. Ji nelanko mokyklos, nėra mačiusi Rubiko kubo, bet išmoksta jį sudėti per kelias valandas ir... nuo jos sklinda keistas mirties kvapas.

Netikėtai ramų miestelį sukrečia šiurpi žmogžudystė – randamas paauglio lavonas be menkiausio kraujo lašo. Kas tai? Ritualinė žmogžudystė? Gal, kaip viliasi Ovenas, ilgai lauktas kerštas? Netrukus dingsta tylusis Abby tėtis (akt. Oskaro nominantas Richardas Jenkinsas) ir mergaitė lieka vienui viena. Ovenas pradeda suvokti, kad naujoji jo draugė slepia baisias paslaptis… Kuo baigsis keista jų draugystė? Kaip mažą miestelį pakeis žinia, kad kažkur netoliese gyvena Jie?

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Beltramejas - Kristina LT 1 srt 23,976 -
edwx - Kristina LT 1 srt 29.970 -