.

Lost Highway (1997) Dingęs Greitkelis

small poster image


Išvertė: JaaMaaNen
Atsiuntė:
ReNTV



Siužetas: Fredas yra saksofonininkas ir leidžia savo dienas grodamas ant klubo scenos, tokie momentai tarsi primena 5 dešimtmečio "noir'ą", kurį mažai kas dabartiniuose filmuose taip gerbia ir mėgdžioja kaip Lynch'as. Kitą rytą jie prie savo laiptų randa vaizdajuostę, kurioje yra užfiksuotas jų namas, tiek iš lauko, tiek ir vidaus.

Tai Fredui kelia nerimą, jis suvokia, kad yra pažeidžiamas ir nesaugus. Viena režisieriaus geriausių ir keisčiausių scenų pasirodo po šių įvykių, kai vakarėlio metu Fredas sutinka mažą žmogų, tarsi su kraupia klouno kauke, kuris titruose yra tiesiog pavadintas Mystery Man (Robert Blake). Šis pasako, kad susipažino su Fredu jo namuose, tiesą sakant jis tvirtina esąs ten dabar ir duoda telefoną mūsų protagonistui, kad šis paskambintų į savo namus.

Iš kito galo ir atsiliepia Mystery Man, kuris sako jog nemelavo. Ar žmonės gali būti dviejuose vietose vienu metu? Su artėjančiu doppelgängerių (antrasis "aš") pasakojimu dar ne tokių dalykų čia išvysim. Apie busimą "skilimą" ar bandymą pabėgti nuo savęs, yra ne kartą pavaizduotą scenose, kuriuose veikėjai tamsiame koridoriuje žiūri į kažką, kol kamerai lėtai atsitraukius mes suvokiam, jog jie stebi savo veidrodinį atvaizdą..

spacer

Išvertė/ripino - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
JaaMaaNen / ReNTV LT 1 srt 24 BluRay.x264.anoXmous