.

From Paris With Love (2010) Iš Paryžiaus Su Meile
Dar žinomas kaip: Linkėjimai iš Paryžiaus

small poster image


Išvertė: prof.
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Veiksmas | Nusikaltimas | Trileris

Režisavo: Pierre Morel
Aktoriai: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak ir kiti.

Siužetas: Rysas dirba JAV ambasadoje Paryžiuje. Jis asmeninis ambasadoriaus padėjėjas. Tačiau didžioji Ryso svajonė - dirbti specialiajame padalinyje, dalyvauti slaptose operacijose ir gelbėti pasaulį. Rysas degte dega entuziazmu nuveikti ką nors ypatingo ir labai slapto. Tačiau dabar jo darbas - sudaryti ambasadoriaus dienotvarkę, pažaisti su juo šachmatais, paliežuvauti ir grįžti namo, pas merginą.

Bet vieną gražią dieną Ryso svajonė ima pildytis. Jis gauna užduotį sutvarkyti nesklandumus, kilusius amerikiečių agentui Paryžiaus oro uoste, o vėliau drauge su juo įvykdyti vieną slaptą darbelį. Vos atvykęs į oro uostą, Rysas iš karto suabejoja visa operacija, nes Čarlis Vaksas - slaptasis agentas ir Ryso partneris - visiškai neatitinka agento paveikslo. Jis triukšmingas, nemandagus ir net bando per Prancūzijos sieną įgabenti neleistinas medžiagas (dėl to ir kilo sąmyšis oro uoste).

Pietūs kinų restorane virsta netikėta - Rysui - operacijos dalimi, muštynėmis ir grumtynėmis, kurias seka pasivažinėjimas ne po pačius jaukiausius Paryžiaus kvartalus su vaza, pilna kokaino, prostitučių kompanija, susidūrimas su pakistaniečių kilmės teroristais, sprogimai, gaudynės ir t.t.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
prof. - partizanas LT 1 srt 23,976 PAL DVD