.

Bambi (1942) Bembis

small poster image

Išvertė: Tomas18, prof.
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Animacija | Drama | Šeimai
Režisierius: David Hand
Aktoriai: (balsai) Hardie Albright, Stan Alexander, Bobette Audrey, Peter Behn  ir kiti.

Siužetas: Viena rytą mažoje, apšviestoje pavasario saulutės, pievelėje gimė elniukas. Į naująjį miško princą subėgo ir suskrido pažiūrėti visi žvėrys ir paukščiai. Elniuką pavadino Bembiu. Kai Bembis išmoko vaikščioti ir kalbėti jis įsigijo draugų - zuikiu ir šeškė. O kartą pievelėje į kurią jį atvedė jo mama, Bembis susipažino su maža, linksma elnaite - Feilina.
Bet gyvenimas miške kartais būna pavojingas ir žiaurus. Pirmą kartą Bembis susidūrė su tuo, kada skaidrų rudens orą perskrodė šautuvo kulkos - visi žvėrys apimti panikos pradėjo bėgti ir tada Bembis pirmą kartą išgirdo baisų žodį - Žmogus. Kitą kartą Bembis susidūrė su gyvenimo miške sunkumais, kada atėjo šalčiai ir nebuvo ką valgyti. Kartą, suradus pievelę su kuokšteliais žolės po sniegu Bembis ir jo mama labai apsidžiaugė radiniu ir mėgavosi miško pietumis, kada staiga pajautė žmogaus kvapą, nugriaudėjo šūviai...
Taip Bembis pasiliko vienas. Bet atėjo pavasaris, Bembis paaugo ir vėl sutiko Feilina. Bembiui dėl jos teko kautis su kitu elniu - Ronno, bet be abejonės Bembis laimėjo. Perėjus visus išbandymus jis tapo galingu ir didingu miško princu.


Išvertė/ripino - Atsiuntė Kalba Kiekis Tipas Kadrai per sek. Kita Atsisiųsti
Tomas18 - partizanas LT 1 sub 25.000 -
prof. - partizanas LT 1 srt 23.976 -