.

The Suicide Squad (2021) Savižudžių Būrys. Mobilizacija

small poster image


Išvertė: Akvilė_Ka.
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas | Nuotykis | Komedija

Režisavo: James Gunn
Aktoriai: Margot Robbie, Idris Elba, John Cena ir kiti.
Siužetas: Žavingoji pamišelė Harlė, Bladsportas, Taikdarys, Kapitonas Bumerangas ir dar keli ryškūs veikėjai – tai ypatingų padugnių kompanija, kuriems lemta visas likusias savo dienas praleisti griežčiausio režimo kalėjime.
Tačiau slaptosios Amerikos karinės pajėgos jiems turi kitų planų. Kadangi šie nusikaltėliai visiškai neturi ko prarasti, jiems pasiūlomas sandėris: sumažinti bausmę mainais už dalyvavimą specialioje misijoje.

Kompanija apginkluojama ir išmetama į atokią salą, kurioje turi surasti ir sunaikinti taikinį. Kad nekiltų minčių improvizuoti, kiekvienam jų įmontuotas elektroninis sekiklis ir mažutė bomba, menkiausio nepaklusnumo akivaizdoje galinti švariai nušnioti galvą.
Žinoma, čia tik tuo atveju, jei jie apskritai išgyvens šioje priešų knibždančioje saloje, kur, rodos, kiekvienos gyvos būtybės pagrindinis tikslas – nukepti neprašytus įsibrovėlius.
Tačiau neeiliniais sugebėjimais, stulbinama drąsa ir kvapą gniaužiančiu įžūlumu apdovanotas „Savižudžių būrys“ tvirtai pasiryžęs įvykdyti misiją ir išdidžiai iškelti vidurinį pirštą priešams, vyriausybei ir pačiam likimui.


spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Akvilė_Ka. / Partizanas LT 1 srt 23.976 TPB