.

Star Trek III: The Search For Spock (1984)
Žvaigždžių kelias III: Spoko Paieškos

small poster image


Išvertė: ziuri.me
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas | Nuotykis| Fantastika

Režisavo: Leonard Nimoy
Aktoriai: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley ir kiti.
Siužetas: Kūrybinga „Žvaigždžių kelio“ kūrėjų komanda susidūrė su šiokiomis dilemomis po didžiulio filmo „Žvaigždžių kelias II: Kano įniršis“ pasisekimo. Ši serija buvo karštesnė už bet kurias kitas, taigi kitų serijų kūrimas reikalavimo daugybės kūrybiškumo ir darbo, kuomet Spokas buvo nužudytas. Laimei, jo karstas nusileido paslaptingoje Genesis planetoje, kur gyvenimas verda neįtikėtinu greičiu.

Būtent dėl to buvo lengva grąžinti veikėją Spoką atgal į realybę. Režisierius Leonardas Nimoy buvo pasiruošęs viską pradėti iš naujo ir nukreipti filmą kita tėkme. Deja, bet filme gausu labai neaiškių dalykų ir yra neakivaizdi chronologinė tvarka, vyrauja truputis chaoso.

Aktoriaus Christoper Lloyd‘o įkūnytas blogiukas Klingonas pasirodė labai silpnas priešais Kaną, taip pat Spoko vystymasis nuo pats kūdikystės iki suaugusio žmogaus buvo gana nevykęs. Nuvylė ir tai, jog Kirstie Allen nebevaidino Savikos vaidmenio, tad ją turėjo pakeisti nauja aktorė. Allen žymiai geriau vaidino Savikos vaidmenį, nei naujoji aktorė. Tai buvo kiek nevykusi dalis, išleista tarp Kano įniršio ir Kelionės namo „Žvaigdždių kelio“ filmo serijų.


spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
ziuri.me / Partizanas LT 1 srt 23.976 TPB