.

Mission: Impossible (1996) Misija Neįmanoma

small poster image


Išvertė: Mėlynasis Rėjus
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas | Nuotykis | Trileris

Režisavo: Brian De Palma
Aktoriai: Tom Cruise, Jon Voight, Henry Czerny, Emmanuelle Béart ir kiti.
Siužetas: 1966 - 1973 metais per televiziją buvo rodomas serialas apie šnipus "Misija neįmanoma". Tai buvo vienas sėkmingiausių ir populiariausių amerikiečių serialų, kuris pritraukdavo prie ekranų daugybę žiūrovų. Aktoriui Tomui Kruzui (Tom Cruise) kilo idėja sukurti filmą pagal šį serialą. Jis tapo filmo "Misija neįmanoma" prodiuseriu ir suvaidino pagrindinį vaidmenį.

CŽV agentas Etanas Hantas (Ethan Hunt) priklauso ypatingai komanda, kuri siunčiama ten, kur atrodo misija neįmanoma. Gauti duomenys, kad atsirado dviem šalims dirbantis agentas, kuris pasirengęs perduoti priešams diskelį su Europoje veikiančiu CŽV agentų sąrašu. Agentų komanda siunčiama į Prahą. Tačiau operacija žlunga, visi agentai išžudyti. Gyvi lieka Etanas ir Kelr, kurie įtariami išdavyste. Etanui lieka vienintelė išeitis - rasti tikrąjį išdaviką ir sunaikinti diskelį...

"Misija neįmanoma" - tai įspūdingas reginys su nuostabiais specialiaisiais efektais, gerais aktoriais ir išradinga režisūra. "Misija neįmanoma" - pirmasis amerikiečių filmas, kurio premjera iš karto įvyko 3000 kino teatrų.


spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Mėlynasis Rėjus / Partizanas LT 1 srt 23.976 TPB BR