.

The Sky Is Pink (2019) Rožinės Spalvos Dangus

small poster image


Išvertė: LvB
Atsiuntė:
LvB

Žanras: Drama, šeima, romanas

Režisavo: Shonali Bose
Aktoriai: Priyanka Chopra, Farhan Akhtar, Zaira Wasim ir kiti.
Siužetas: Filmas sukurtas remiantis Aišos Čaudry ir jos šeimos tikra istorija.

Aditi ir Nirenas - jauna pora, kilusi iš skirtingų sluoksnių. Aistringa ir laiminga pora susituokia, o Aditi pastoja ir gimsta jų pirmoji atžala Išanas. Kai Nirenas su Aditi susilaukia antrojo vaikelio Tanios, ji miršta po trumpo laiko nuo savo gimimo. Mažylė Tania nuolat sirgdavo ir nors mama Aditi buvo įsitikinusi, jog tai rimta problema, Nirenas ją guosdavo, kad tai tik eiliniai laikini vaikiški negalavimai. Vėliau Nirenas labai krimtosi dėl tokio savo aplaidumo, dėl kurio Tania nebuvo gydoma anksčiau, ir visada kaltino save dėl savo ankstyvosios vaiko mirties. Išėjusios mažylės mama Aditi, gedėdama dukrytės katalikų bažnytėlėje, nusprendė priimti krikščionybę.. Pora atsisakė bet kokių ketinimų daugiau kada susilaukti vaikų, nes abu buvo nešiotojai itin reto bei rizikingo geno. Šia reta genetika pasižymi tik viena iš milijono porų.
Bet po kelerių metų Aditi vėl atsitiktinai pastoja...
Pagrindinė filmo veikėja yra devyniolikmetė mergaitė Aiša Čaudry, pragyvenusi 19 jai skirtų metų.
Ji gimė su sunkia sunkaus kombinuoto imunodeficito ligos diagnoze, kuri laikui bėgant, nuo chemoterapijos poveikio persirito į pavojingąją plaučių fibrozę. Šis baisus negalavimas vis tik nesugebėjo palaužti jos dvasios. Pagrindinė veikėja netgi suspėjo parašyti knygą, kurioje mėgino papasakoti skaitytojams apie savo motyvaciją gyventi toliau.
Ji sugebėjo įkvėpti šviežių jėgų žmonėms, kenčiantiems nuo rimtų fizinių negalavimų ir netgi tapti motyvacine oratore. Filmo autoriai daugiausia dėmesio skyrė santykiams, susiformavusiems Aišos šeimoje per jos gyvenimą ir jau po mirties aprašymui...


spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
LvB LT 1 srt 24.000 WEB 1337