.

The Upside (2017) Geroji Pusė

small poster image


Išvertė: jok3riukas
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Komedija, Drama

Režisavo: Neil Burger
Aktoriai: Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman ir kiti.

Siužetas: Aktoriaus Bryan‘o Cranston‘o vaidinamas milijonierius Filipas Lakasas turi viską, ką galima nupirkti už pinigus. Išskyrus sveikatą. Filipas – paralyžiuotas nuo kaklo žemyn ir yra visiškai priklausomas nuo kitų. Nusivylusiam, sielvartaujančiam ir piktam milijonieriui neįtinka nė vienas naujas potencialus pagalbininkas. Jo asistentė Ivona (at. Nicole Kidman) jau pradeda prarasti viltį, kad atsiras tinkamas kandidatas ir tada į Filipo namus užsuka Delas Skotas (akt. Kevin‘as Hart‘as).

Dėl neseniai pasibaigusio teistumo Delo kratosi visi potencialūs darbdaviai. Darbštumu nepasižymintis vyrukas labai dėl to nepergyvena – širdį jam skauda tik dėl to, kad, neturėdamas pajamų, negali pasirūpinti savo sūnumi, po skyrybų gyvenančiu su motina. Socialinių darbuotojų įpareigotas, vyrukas vaikšto į darbuotojų ieškančias įmones, bet tik tam, kad gautų parašą, jog yra netinkamas konkrečiam darbui. Su tokia nuotaika Delas užsuka ir į Filipo namus. Jo atsainus požiūris ir palaidas liežuvis padaro įspūdį paralyžiuotam milijonieriui ir Delui pasiūlomas darbas. Iš pradžių jis pasiūlymą atmeta, bet išvydęs atlyginimo dydį, staigiai persigalvoja.

Sulig kiekviena diena Delo energija, gera nuotaika ir absoliutus Filipui įprasto gailesčio nebuvimas vis labiau veikia invalido vežimėlyje sėdintį milijonierių. Nuolatinis rūpestis savimi pasirūpinti negalinčiu žmogumi Delą priverčia subręsti, o Filipas, padedamas savo naujojo draugo, pamažu vėl prisimena, ką reiškia iš tikro gyventi.

spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
jok3riukas LT 1 srt 24,000 1080p WEBRip