.

Summer Wars / Samâ Uôzu (2009) Vasaros Karai

small poster image


Išvertė: slicKrox
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Animacija | Veiksmas | Komedija

Režisavo: Mamoru Hosoda
Aktoriai: Ryûnosuke Kamiki, Nanami Sakuraba, Mitsuki Tanimura ir kiti.

Siužetas: Sveiki atvykę į OZ pasaulį. OZ - virtualus pasaulis, į kurį per internetą gali papulti žmonės iš viso pasaulio. Galite lengvai įeiti į OZ su kompiuterio, telefono ir netgi televizoriaus pagalba. O dabar ženkite pirmąjį žingsnį į OZ pasaulį.

Mamoru Hosada sugrįžo su filmu „Summer Wars“. Jei jums patiko visiems gerai žinomas studijos Madhouse darbas „Mergina, keliavusi laiku“ (The Girl Who Leapt Through Time), manau, jus taip pat sudomins ir šis kūrinys, kuris yra tų pačių autorių darbas. Prie anime dirbo tas pats režisierius Mamoru Hosoda ir tas pats personažų dizaineris bei menininkas Yoshiyuki Sadamoto.Todėl nesunku pastebėt akivaizdaus piešimo stiliaus panašumus. Netgi kai kurie personažai vizualiai yra panašūs, o labiausiai nudžiugo identiškas įgarsinimas.

Pagrindinis veikėjas Kenji , dirbantis kompiuterių techniku ir programuotu virtualiam tinklui Oz (Įsivaizduokit myspace ar facebook tolimoje ateityje), yra pakviečiamas viena iš populiariausių mokyklos merginų į jos šeimos namus. Jų vasaros atostogų įkarštyje paslaptingasis hakeris įsibrauna ir pilnai užvaldo Oz tinklą, sukeldamas chaosą visoje Japonijos infrastruktūroje. Tuo personažų atostogos ir linksmybės pasibaigia, kai jie yra įtraukiami į šį problemų sūkurį, bei pilnai pasineria į šios problemos pašalinimą.

spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
slicKrox / Pilkasis Kardinolas / AZsubs LT 1 ass 23,976 BR