.

Jessabelle (2014) Džesabelė

small poster image


Išvertė: BELTRAMĖJAS
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Siaubas | Trileris

Režisavo: Kevin Greutert
Aktoriai: Sarah Snook, Mark Webber, Joelle Carter ir kiti.

Siužetas: Džesabelė (arba trumpiau - Džesė), kurią vaidina iš filmų „Miegančioji gražuolė" ir „Padėkit tapti tėčiu" pažįstama Sarah Snook, yra laiminga mergina, kupina šviesių gyvenimo vilčių ir svajonių. Deja, gyvenimas sudūžta į šipulius kartu su automobiliu, žiaurioje avarijoje netekus sužadėtinio ir galimybės vaikščioti. Invalido vežimėlyje sėdinti ir netekusi visų iliuzijų apie savo ankstesnes svajones, mergina grįžta į vaikystės namus Luizianoje pas tėvą.

Prasideda naujas, liūdnas gyvenimo etapas, bandant susitaikyti su nauja realybe. Vieną dieną Džesė suranda dėžę su keistais daiktais ir pora vaizdo kasečių. Jose susigraudinusi mergina pamato savo seniai mirusią motiną, kalbančią apie nesuvokiamus, keistus ir baugius dalykus. Visai netrukus keisti ir baugūs dalykai ima dėtis ir Džesės gyvenime. Balsai. Judantys daiktai. Vizijos ir regėjimai. Siaubo apimta mergina iš skausmo apimto tėvo išgirsta, kad tose vaizdo juostose nufilmuota tikrai ne jos motina, tačiau nieko smulkiau neišpeša.

Džesė viską papasakoja mokyklos laikų draugui Prestonui (juostose „Psichoanalitikas" ir „Skotas Pilgrimas prieš pasaulį" vaidinęs aktorius Mark'as Webber'is). Vaikinas pasiryžta padėti draugei. Jie kartu priartėja prie paslapties, susijusios su merginos gimimu. Netrukus paaiškėja, kad Džesės namuose apsigyvenusi piktoji dvasia trokšta merginos mirties ir nenurims tol, kol šis tikslas bus pasiektas.

spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
BELTRAMĖJAS / Partizanas LT 1 srt 23,976 BRrip