.

The Hateful Eight (2015) Nekenčiamas Aštuonetas

small poster image


Išvertė: Wendel
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Nusikaltimas | Drama | Paslaptis | Vesternas

Režisavo: Quentin Tarantino
Aktoriai: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh ir kiti.

Siužetas: Po Pilietinio karo prabėgus keliams metams, vaizdingoje Vajomingo kalnų papėdėje siaučia galinga pūga. Žvarbus vėjas ir užpustyti keliai įvairaus plauko prašalaičius, keliaujančius į Red Roko miestelį, suburia diližanų stotelėje – vienintele užuovėja nuo gamtos šėlionių tapusioje smuklėje.

Į ją užklysta premijų medžiotojas Johnas (akt. Kurt Russelas) su savo grobiu – žudike Deize (akt. Jennifer Jason Leigh), kurios vos pasibaigus pūgai laukia teisingumas – virvė ant kaklo. Iš paskos į smuklę įvirsta ir ką tik jų sutikti neaiškūs pakeleiviai – dar vienas premijų medžiotojas Majoras Vorenas (akt. Samuel L. Jackson) ir šerifu prisistatantis Krisas (akt. Walton Goggins).

Atvykėlius nesvetingai pasitinka dar keturi nepažįstamieji – Bobas, pravardžiuojamas „Meksikiečiu“ (akt. Demian Bichir), Osvaldas, pravarde „Mažylis“ (akt. Tim Roth), rūstaus veidos Džo (akt. Michael Madsen) ir buvęs konfederatas Sendis (akt. Bruce Dern).

Už lango dar labiau įsisiautėjus pūgai, neramumai kyla ir smuklės viduje. Ką tik vieni kitus sutikę aštuoni nepažįstamieji jau nėra tokie tikri ar pasibaigus audrai jiems pavyks iš čia ištrūkti gyviems...

spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Wendel / Dovydus / Partizanas LT 1 srt 29,970 DVDScr