.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)
Abraomas Linkolnas. Vampyrų Medžiotojas

small poster image


Išvertė: Egidija T.
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas | Fantazija | Siaubas

Režisavo: Timur Bekmambetov
Aktoriai: Benjamin Walker, Rufus Sewell, Dominic Cooper ir kiti.

Siužetas: Bene garsiausias Į Holivudą „prasimušęs“ Rusijos prodiuseris ir režisierius Timuras Bekmambetovas ir vėl vienija jėgas su Holivudo legenda, taip pat prodiuseriu ir režisierum, Timu Burtonu. Du talentingi vyrai pristato rašytojo Setho Grahame-Smitho romano motyvais sukurtą trilerį „Abraomas Linkolnas. Vampyrų žudikas“.

Filmas vaizduoja niekam nežinomą – tamsiąją – garsiausio Jungtinių Amerikos valstijų prezidento, Abraomo Linkolno asmenybės pusę: filmas apnuogina aršią būsimo prezidento kovą su vampyrais, kurie nužudė jo mamą.

Savarankiškai vykdydamas nekenčiamų kraujasiurbių vendetą, A. Linkolnas (akt. Benjamin Walker) pasižada nesustoti, kol žemėje bus bent vienas vampyras. Jis paskelbia karą ir vampyrams talkinantiems žemvaldžiams, pasisakiusiems už vergiją. Tačiau kaip eilinis mirtingasis gali išnaikinti tuos, kurie čia gyvena šimtmečius?..

Juosta „Abraomas Linkolnas: Vampyrų žudikas“ siūlo alternatyvų žvilgsnį į JAV istoriją ir apnuogina dar niekam negirdėtus faktus apie garsiausią šalies prezidentą.

spacer

Išvertė/ripino/redagavo/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Egidija T. / Morpheus / Partizanas LT 1 srt 23,976 BDRip