.

Jurassic World (2015) Jūros Periodo Pasaulis

small poster image


Išvertė: Mėlynasis Rėjus
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas | Nuotykis | Fantastika

Režisavo: Colin Trevorrow
Aktoriai: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins ir kiti.

Siužetas: 1993 m. kino ekranuose pasirodžius Stiveno Spilbergo „Juros periodo parkui“, pasaulis tiesiog pakvaišo dėl dinozaurų. Tiems laikams nematyti ir revoliuciniai specialieji efektai padarė perversmą kino pramonėje, o pats filmas vis dar įsitvirtinęs pelningiausių visų laikų kino juostų penkioliktuke.

Praėjus daugiau nei dviem dešimtmečiams, izoliuotoje ir itin gerai saugomoje Nublar saloje šalia Kosta Rikos veikia turistus iš viso pasaulio viliojantis „Juros periodo pasaulis“. Šiame pramogų parkas žmonės gali pasigrožėti prieš milijonus metų išnykusiais Žemės valdovais, iš nebūties sugrąžintais genetikų pastangomis. Deja, metams bėgant, susidomėjimas įspūdinguoju reginiu mažėja. Pramogų parko savininkai, ieškodami būdų, kaip sugrąžinti parko populiarumą, mokslininkams paveda užduotį sukurti naują dinozaurų rūšį.

Po ilgų bandymų genetikams pavyksta. Iš kelių skirtingų dinozaurų DNR sukuriama nauja rūšis: Indominus Rex – didesnė, galingesnė ir nuožmesnė tiranozauro versija. Genų samplaika pagimdo ir vieną naują dinozaurams savybę: Indominus Rex žudo ne dėl alkio, o savo malonumui. Vieną dieną, parke viešint 20 000 žmonių, genetikų kūrinys ištrūksta į laisvę...

spacer

Išvertė/ripino/redagavo/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Morpheus / Partizanas LT, EN 2 srt 23,976 BDRip