.

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)
Vėžliukai Nindzės

small poster image


Išvertė: prof.?
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas | Nuotykis | Komedija

Režisavo: Jonathan Liebesman
Aktoriai: Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner

Siužetas: Keturi mieli vėžliukai, įvaldę kovų menus ir pavadinti Renesanso dailininkų vardais, pirmą kartą pasaulį išvydo 1984-ųjų gegužę, komikso puslapiuose. Už teisingumą kovojančių vėžliukų nuotykiai skaitytojams patiko ir, komiksui išpopuliarėjus, vėžliukai nindzės persikėlė į televizijos ekranus. Animacinis serialas tokiu pat pavadinimu buvo pradėtas kurti 1990-aisiais.

Niujorkas išgyvena slogius laikus. Piktadarys Šrėderis geležine ranka valdo visą miestą – pradedant korumpuota policija, baigiant dar korumpuotesnias politikais. Saugumo jausmą seniai užmiršę miestiečiai įbauginti ir praradę viltį. Tačiau vieną dieną kažkas pasikeičia. Tai šen, tai ten pasigirsta keistų gandų apie bebaimius rytų kovų menus įvaldžiusius padarus, kurie priešinasi Šrėderio diktatui ir griauna jo planus.

Gandai turi pagrindą. Į kovą su nusikaltėliais stoja keturi broliai – vėžliukai mutantai nindzės. Kartu su bebaimės reporterės April O‘Neil (aktorė Megan Fox) pagalba Leonardas, Rafaelis, Donatelas ir Mikelandželas siekia į Niujorką sugrąžinti taiką ir teisingumą.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
prof.? - Partizanas LT 1 srt 23,976 -