.

How To Train Your Dragon 2 (2014)
Kaip Prisijaukinti Slibiną 2

small poster image


Išvertė: prof.
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Animacija | Veiksmas | Nuotykis

Režisavo: Dean DeBlois
Aktoriai: Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler

Siužetas: Tikriems draugams ne kliūtis, kad vienas jų žmogus, o kitas – slibinas.
Praėjo jau penkeri metai nuo tos dienos, kai jaunasis vikingas Žagsulys ir slibinas Bedantis įtikino aršią vikingų tautą, kad slibinai gali būti puikūs vikingų bendražygiai ir pagalbininkai. Kadaise medžiotus slibinus jie pagaliau įsileido į savo kasdienybę ir, įkvėpti Žagsulio pavyzdžio, pradėjo rengti slibinų lenktynes.

Nors Berko saloje įsivyravo ramybė, ūgtelėjęs Žagsulys susidūrė su naujais iššūkiais. Genties vado sūnų pradėjo slėgti vis dažnėjančios tėvo pastabos, kad jam laikas surimtėti, sukurti šeimą ir tapti vikingų vadu. Tačiau Žagsulio planuose rimtų pareigų nėra. Jis trokšta drauge su Bedančiu keliauti po pasaulį, atrasti dar nepažintas žemes ir mėgautis nuotykiais!
Maištaudamas prieš tėvo spaudimą, jaunasis vikingas, pasibalnojęs savo Bedantį, išsiruošią į eilinę žemių paiešką. Tačiau ši kelionė netikėtai juos įtrauks į tokius nuotykius, kokių nė patys nebūtų sugalvoję. Netyčia jie randa ledo urvą, kuriame slepiasi tūkstančiai naujų laukinių slibinų ir paslaptingasis Slibinų Raitelis...

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
prof. - Partizanas LT 1 srt 23,976 TPB, XviD.MP3-RARBG