.

Walking With Dinosaurs 3D (2013)
Pasivaikščiojimas Su Dinozaurais 3D

small poster image


Išvertė: Mėlynasis Rėjus
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Animacija | Nuotykis | Šeima

Režisavo: Barry Cook, Neil Nightingale
Aktoriai: Charlie Rowe, Karl Urban, Angourie Rice ir kiti.

Siužetas: Jie milžiniški, kaip aukščiausias pastatas mieste. Kai išeina pasivaikščioti, dreba medžiai. Jie sveria tonas, o aštrius dantis galanda į viską, kas pasitaikė jų kelyje... Jie – dinozaurai ir kviečia pasivaikščioti po savo išnykusį pasaulį, pilną pavojų ir netikėtumų...

Vėstant klimatui, prieš 65 milijonus metų, šie didžiausi pasaulio ropliai buvo priversti palikti savo namus ir iškeliauti ieškoti palankesnių gyvenimo sąlygų. Kelionė – nesaugi, nelengva, pilna iššūkių, ir niekas nežino, ar kelio gale jų laukia nauji namai...

Moderniomis 3D technologijos sukurta juosta leis pajusti kone tikrą grėsmingųjų gyvių alsavimą į veidą, o dinozauro pasakojama istorija įtraukia tarsi įtempto siužeto filmas.

Didžiuosius kino teatrų ekranus sudrebinsiantis filmas „Pasivaikščiojimas su dinozaurais 3D“ pastatytas remiantis to paties pavadinimo 1999 metų BBC serialu. Pirmą kartą kino istorijoje žiūrovams bus leista iš arti pamatyti ir pajusti, kaip atrodė pasaulis, kai jo žemes trypė milžiniški dinozaurai.

Kompiuterine grafika sukurti priešistoriniai gyvūnai ir jų kasdienybė atskleidžiama realiose vietovėse. Mokslininkai nustatė, kad gausūs dinozaurų būriai gyveno dabartinės Aliaskos srityse, tad didžioji dalis filmo nufilmuota būtent ten. Nepažįstamą, tolimą ir paslaptingą dinozaurų gyvenimą pasakoja vienas draugiškas dinozauras – nuo baugščios savo vaikystės iki brandaus suaugusio dinozauro nuotykių.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Mėlynasis Rėjus / Partizanas LT 1 srt 23,976 +