.

Devil's Due (2014) Šėtono Belaukiant

small poster image


Išvertė: Egidija Tučkuvienė
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Siaubas

Režisavo: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Aktoriai: Allison Miller, Zach Gilford, Sam Anderson ir kiti.

Siužetas: Romantiškos vestuvės, saldus medaus mėnuo ir džiaugsminga žinia, kad laimingų jaunavedžių meilę po devynių mėnesių vainikuos kūdikis. Skamba it graži ir jausminga meilės istorija... Tik ne šį kartą. Gyliau įkvėpkite – į kino teatrus atkeliauja šiurpiausias Valentino dienos siaubo filmas „Šėtono belaukiant“.

Vienas kito iš glėbio nepaleidžiantys mylimieji Zakas ir Samanta – jaunavedžių porelė. Atšokę romantiškas vestuves jie leidžiasi kopinėti medaus. Viena naktis paslaptingai pranyksta jiems iš atminties. Pernelyg audringai šventė savo pirmąsias santuokas dienas? Galbūt...

Grįžusius namo juos it perkūnas iš giedro dangaus nustebina žinia – jiedu taps tėvais! Nors nėštumas ir nebuvo planuotas, Zackas ir Samanta pradeda ruoštis kūdikio atėjimui į šį pasaulį. Lanko nėščiųjų pamokėles, skaito knygas, o būsimasis tėvelis Zakas iš rankų nepaleidžia filmavimo kameros – kad po daugybės metų būtų ką parodyti vaikams.

Bėgant dienoms Zakas pastebi vis didesnį nerimą keliantį jo mylimos žmonos elgesį. Kurį laiką save įtikinėjęs, kad tai tik hormonų ir streso padarinys, netrukus jis pradeda suprasti, kad Samatos kūną ir mintis užvaldė... kažkas nežemiškai tamsaus ir grėsmingo.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Egidija Tučkuvienė, MRG Team LT 1 srt 23,976 -