.

Cloud Atlas (2012) Debesų Žemėlapis

small poster image


Išvertė: nBoo
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Nuotykis | Drama | Fantastika

Režisavo: Tom Tykwer, Andy Wachowski, Lana Wachowski
Aktoriai: Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant

Siužetas: „Debesų žemėlapis" - laikui ir erdvei nepavaldus kino epas įspūdingų reginių ir mistikos gerbėjams. Tiems, kurie įsitikinę, jog niekas nevyksta be priežasties, ir kad absoliučiai viskas šiame (ir kitame) pasaulyje yra susiję nematomais, nesuprantamais, tačiau nenutraukiamais saitais. Tai vienas sudėtingiausių pasakojimų kinematografo istorijoje, žiūrovus užburiantis savo dinamika, neįtikėtinu grožiu bei žvaigždėta persikūnijančių aktorių komanda: Tomas Hanksas, Halle Berry, Hugh Grantas, Jimas Sturgessas, Susan Sarandon ir kiti.

Netradiciniu mąstymu ir drąsiomis, netgi revoliucinėmis ekrane realizuotomis idėjomis pagarsėję trilogijos „Matrica" (Endis ir Lana Wachowskiai) bei „Bėk, Lola, bėk" (Tomas Tykweris) režisieriai į vieną kamuolį supina lyg ir visiškai nesusijusias istorijas, o pabaigoje „nurauna stogą" atskleisdami netikėtas jų tarpusavio sąsajas.

XIX a. rašytas jūrininko dienoraštis, kompozitoriaus laiškai draugui, žmogžudystė atominėje elektrinėje, leidėjo nuotykiai senelių namuose, maištingas klonas ateities Korėjoje ir post-apokaliptinė gentis Havajų salose - visus šiuos pasakojimus režisieriai puikiai suvaldo ir supina į užburianti kino epą.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
nBoo, chilly - Partizanas LT 1 srt 23,976 -