.

Arbitrage (2012) Arbitražas

small poster image


Išvertė: X
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Drama | Trileris

Režisavo: Nicholas Jarecki
Aktoriai: Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth ir kiti.

Siužetas: Žurnalas “Newsweek” pavadino šį filmą moterų numylėtinio Richardo Gere‘o “karjeros viršūne”, “Time” - aktoriaus “sugrįžimu į didįjį kiną”, o “The Rolling Stone” - "A lygio pasirodymu, vertu Oskaro!" Įtakingiausią pasaulio spaudą sužavėjo R. Gere’o vaidmuo dramatiškame trileryje APGAULINGA AISTRA, kur jis įkūnijo tarp šeimos ir meilužės, milijoninių sandorių ir tamsių aferų meistriškai balansuojantį Volstryto verslininką, kurio laukia netikėtas ir mirtinai pavojingas išbandymas...

Prabangus ir nuodėmingas trileris – režisūrinis amerikiečių rašytojo Nicholo Jarecki debiutas, jau spėjęs sužavėti geriausių kino festivalių, įskaitant Sundance, publiką. Meistriškai susuktas siužetas, intriguojančios paslaptys ir patyrusių kino legendų komanda – paslaptingai besišypsantis inteligentiškasis Richardas Gere, intrigas seriale „Melo teorija“ narplioti įgudęs Timą Rothas, laikui nepaklusni Susan Sarandon, gundančioji ir kine seniai matyta prancūzų gražuolė Leatitia Casta.

Ant žurnalų viršelių besipuikuojantis verslininkas Robertas Milleris (akt. Richard Gere) iš pirmo žvilgsnio yra tikras sėkmės džentelmenas, kurio kišenėse ir banko sąskaitose – milijonai dolerių. Jis laimingas šeimos vyras, turintis nuostabią žmoną (akt. Susan Sarandon) ir mielą dukterį (akt. Birt Marling) bei... charizmatiškas meilužis, kurio glėbyje šildosi jauna gražuolė. Tačiau vieną dieną sėkmė nuo jo nusisuka.

Apgaulėmis paremtas Milerio verslas rizikingai grasinasi būti demaskuotas, kol Robertas bando parduoti savo kompaniją. Kai automobilio avarijoje žūsta jo meilužė (akt. Leatitia Casta), jis turės padaryti viską, kad nuslėptų įvykį nuo savo šeimos ir grėsmingai ant kulnų lipančio detektyvo (akt. Tom Roth), kuris neabejoja, kad visų gerbiamo verslininko Roberto Milerio vieta - kalėjime... Ar šįkart jam ir vėl pavyks meistriškai išsisukti? Ar iš tiesų valdžia ir įtaka - geriausias alibi?

.

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
x - partizanas LT 1 srt 23,976 -