.

Queen Of The Damned (2002) Prakeiktųjų Karalienė

small poster image


Išvertė: TWiSTER
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Fantazija | Siaubas | Muzika

Režisavo: Michael Rymer
Aktoriai: Aaliyah, Stuart Townsend, Marguerite Moreau ir kiti.

Siužetas: Legendinis vampyras Lestatas (akt. St.Townsend) po dešimtmečius trukusio miego nusprendžia išeiti į dienos šviesą. Išgirdęs roko muzikos garsus, jis pakyla iš savo kapo tam, kad vėl pažintų pasaulį. Jis tampa Dievu Žemėje - garsia, mirtingųjų garbinama roko žvaigžde. Jo svaiginančiai viliojančią muziką išgirsta požemių valdovė Akaša (Aaliyah). Visų vampyrų karalienė per amžius ilsėjosi, laukdama tinkamo meto vėl prisikelti ir valdyti pasaulį. Lestato muzika buvo lyg apsireiškimas, kurio ji laukė. Su juo ji trokšta valdyti pasaulį: ir tamsą, ir šviesą...

Ji nori pragaro Žemėje. Ar atsiras galingesnė jėga, galinti ją sustabdyti?... Vienintelis dalykas, kuris stabdo Lestatą nuo visiško atsidavimo Akašai - tai augantis susižavėjimas mirtingąja, vardu Džesė. Drąsi ir atkakli mergina, studijuojanti senovės filosofiją ir paranormalius reiškinius, pati siekia tapti vampyre ir suprasti, kas tai? Galinga valdovė ar gražuolė Džesė?

Prisikėlusio vampyro tikslas šiame jam naujame ir spalvingame pasaulyje gyventi atvirai, neslėpiant savo prigimties nuo nieko neįtariančių mirtingųjų. Tačiau tai ir yra didžiausia problema. Tapdamas garsiu ir gerai žinomu mirtingųjų pasaulyje, jis užsitraukia visų pasaulio vampyrų nemalonę ir jame jis tampa priešu. Lestatas pažeidžia svarbiausią vampyrų taisyklę - niekada neatskleisti tiesos apie save mirtingiems.

Vampyrai, pasirodo, irgi turi savo silpnybių, kuriomis mirtingieji gali pasinaudoti ir imtis vampyrų medžioklės… Vienintelis būdas įgyvendinti savo norus ir atsilaikyti prieš galingus vampyrus - sąjunga su Akaša, atsisakant Džesės… O gal yra dar kokia nors išeitis?

.

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
TWiSTER - partizanas LT 1 srt 23,976 -