.

A Few Best Men (2011) Keli Pabroliai

small poster image


Išvertė: prof.
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Komedija

Režisavo: Stephan Elliott
Aktoriai: Laura Brent, Xavier Samuel, Kris Marshall ir kiti.

Siužetas: Kas galėjo pamanyti, kad trumpos atostogos Australijoje britui Davidui (akt. Xavieras Samuelis, pažįstamas iš “Saulėlydžio” sagos) baigsis meile iš pirmo žvilgsnio ir netikėtomis vestuvėmis?!

Viešnagės kengūrų šalyje metu jis susipažįsta su gražuolė Mia (akt. Laura Brent). Apsalęs iš meilės Davidas nieko nelaukdamas jai pasiperša, o ši sutinka! Vestuvės po kelių dienų! Davidas grįžta į gimtąją Angliją, į vestuves atsivežti trijų geriausių savo draugų – merginas, kvaišalus ir nešvankius juokelius dievinančio Tomo (akt. Krisas Marshallas), naivuolio Grahamo (akt. Kevinas Bishopas) ir pastaruoju metu dėl meilės kančių prislėgto Luko (akt. Timas Draxlas).

Pašėlę draugeliai iš kantrybės galėtų išvesti bet ką, o jaunosios Mios tėvai ir taip nespinduliuoja laime dėl staigaus dukros sprendimo atiduoti savo ranką vyrukui iš tolimosios Anglijos. Beprotiškų nuotykių kupinas pasiruošimas vestuvėms taps tikrų išbandymu šviežiai jaunųjų meilei, o tradicinei vestuvių priesaikos frazei „ir laimėje, ir nelaimėje“ suteiks visai naują prasmę... O vestuvėse savo vaidmenį suvaidins ir vietinis narkotikų pardavėjas, ir... raguotas avinas Ramzis!

Juostos režisierius australas Stephanas Elliottas („Lengvabūdė marti“, „Liudininkas“) puikiai įvaldė talentą sudėtingus šeimyninius santykius savo filmuose pateikti taip, kad žiūrovams sukeltų juoko priepuolį, o keisti giminaičiai primintų, kodėl daugelis taip nemėgsta giminių švenčių. Šįkart jo taikinyje vestuvės. Ir ne bet kokios, o tarptautinės!

Įdomu tai, kad prieš pradedamas karjerą didžiajame kine, S. Elliotas savo filmavimo įgūdžius tobulino filmuodamas būtent vestuves! Pabuvojęs galybėje švenčių ir asmeniškai susipažinęs su šimtais keisčiausių vestuvių personažų, dabar, užaugęs ir tapęs vienu talentingiausių savo kartos kino režisierių, jis nusprendė savo jaunystės patirtį perkelti didžiuosius kino teatrų ekranus.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
prof. / Partizanas LT 1 srt 24.000 TPB