.

Men In Black 3 (2012) Vyrai Juodais Drabužiais 3

small poster image


Išvertė: prof.
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Veiksmas | Komedija | Fantastika

Režisavo: Barry Sonnenfeld
Aktoriai: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin ir kiti.

Siužetas: Ar prisimenate ką nors apie genialų profesionalą Agentą Kėjų (aktorius Tommy Lee Jonesas) ir energingą naujoką Agentą Džėjų (aktorius Willas Smithas)? Šie garbingi ir bebaimiai vyrai atstovauja agentūrai, prižiūrinčiai ir kontroliuojančiai Žemės planetoje reziduojančius ateivius iš kitų kosmoso miestų. Jie dėvi juodus kostiumus, baltus marškinius ir juodus kaklaraiščius, o kišenėje turi tamsius akinius nuo saulės spindulių ir stebuklingą policininko lazdelės dydžio aparačiuką. Užtenka jį ištraukti, spūstelti mygtyką ir pamojuoti prasikaltusiam piliečiui prieš akis, kai su garso signalu nutvykstanti šviesa ištrina absoliučiai visą sukauptą atmintį. Toks veiksmas dažniausiai naudojamas prieš taisykles pažeidusius ateivius, kurie staiga užsigeidžia viešpatauti, žudyti, grobti, ir prieš perdaug informacijos neteisėtai sužinojusius piliečius.

Juodais drabužiais pasidabinę vyrai nukenksmino du ypatingai klastingus užpuolikus Edgarą ir Serliną, o dar kelias dešimtis blogų ateivių privertė pamiršti viską. Nuo gausybę likimo išbandymų patyrusio Agento Kėjaus nostalgiškos ir komiškos pažinties su žingeidžiu jaunesniuoju kolega Agentu Džėjumi šviesos greičiu praslinko 15 metų. Tačiau milžinišką patirtį ir kertines žinias įdėmiai kaupęs Agentas Džėjus net nepastebėjo, kaip jo nepakeičiamas mokytojas Agentas Kėjus pradingo be žinios.

Užsukęs į agentūrą Agentas Džėjus išgirsta šokiruojančią naujieną, kad Agento Kėjaus visai nebėra. Pasirodo, kad patį profesionaliausią ateivių gaudytoją prieš 40 metų klastingai sudorojo už kampo patykojęs ir išvaizdą pasikeitęs nelegalus imigrantas iš kosmoso platybių.

Nuo šiol Agentas Džėjus priverstas veikti vienas, nors jis nespėjo išsiaiškinti daugelio svarbiausių galaktikos paslapčių. Vyrukui belieka vienintelė galimybė dar vienam pasimatymui su Agentu Kėjumi - grįžti į praeitį ir pakeisti ateitį.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
prof. - partizanas LT 1 srt 23,976 1