.

The Rum Diary (2011) Romo Dienoraštis

small poster image


Išvertė: edwx
Atsiuntė:
partizanas

Žanras: Komedija | Drama | Romanas

Režisavo: Bruce Robinson
Aktoriai: Johnny Depp, Giovanni Ribisi, Aaron Eckhart ir kiti.

Siužetas: Karibų jūra ir saulė? Bus. Žavios “undinės”? Bus. Alkoholis su tiek daug laipsnių, kad jų nebeįmanoma pamatuoti? Bus! Pagirios, nuo kurių galva plyšta ir atmintis šlubuoja? Rytas neatleidžia niekam.

Sveiki atvykę į Puerto Riką, saulėtų paplūdimių, aistringos meilės ir pigaus alkoholio rojų žemėje! Kai amerikietis Kempas (akt. Johnny Deppas) atsibunda viešbutyje, išgėręs 161 mini buteliuką romo, jo nuotykiai (ir galvos skausmas) tik prasideda!

Atvykęs dirbti žurnalistu į chaotiškiausią pasaulyje laikraštį, kurio redaktoriaus perukas - vieša paslaptis, Kempas greit atskleidžia salos privalumus: pigų alkoholį, naktines linksmybes boulingo bei muzikos klubuose, vudu burtus, gaidžių peštynes ir vietos milijonieriaus Sandersono (akt. Aaronas Eckhartas) perdėtą vaišingumą. Pastarojo namuose sutikta šviesiaplaukė gražuolė Šenou (akt. Amber Heard), kuri mėgsta maudytis visiškai nuoga, netrukus taps priežastimi, kodėl Sanderso namus paplūdimyje taip pamėgs lankyti Kempas... Planas: sužlugyti milijonierių, pagrobti jo gražuolę merginą ir su ne mažiau gražia jachta leistis į šviesų rytojų. Ir, žinoma, visa tai padaryti neišsiblaivant!

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
edwx - partizanas LT 1 srt 23,976 -