.

Resident Evil (2002) Absoliutus Blogis

small poster image


Išvertė: x
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas, siaubas, mokslinė fantastika

Režisavo: Paul W.S. Anderson
Aktoriai: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Ryan McCluskey ir kiti.
Siužetas: "Absoliutus blogis"- į didžiuosius ekranus perkeltas neįtikėtinos sėkmės visame pasaulyje sulaukęs japonų kompanijos Capcom sukurtas kompiuterinis žaidimas. Pašėlęs greitis, stingdanti įtampa, pribloškiantys siaubo, fantastikos bei specialieji efektai. Silpnų nervų žmonėms filmo žiūrėti vieniems nerekomenduojama.

Slaptas eksperimentas, mirtinas virusas, lemtinga klaida... Genetikos tyrimų centre, kurį valdo UMBRELLA korporacija, pavojingas virusas užkrečia visus mokslininkus ir jie pavirsta mutantais- zombiais, plėšrūnais, galinčiais užvaldyti pasaulį.

Puikiai pasirengusių karių- profesionalų komanda, kuriai vadovauja patyrusios gražuolės Alice ir Rain, per tris valandas privalo atlikti, atrodytų, neįmanomą misiją - izoliuoti galingus mutantus, kol jie nepridarė Žemėje baisių dalykų.

Karių būriui teks kautis su tokiais monstrais kaip šunys-mutantai bei kitos nežemiškos būtybės, atsilaikyti prieš mirtinų lazerių galią ir savo kailiu patirti, koks galingas ir pavojingas yra T- Virusas. Jo dėka reanimuojamos mirusios ląstelės, prisikelia mirusieji. Susidūrimo su tokiomis šmėklomis geriau išvengti. Nežinomas maištautojas pagrobė T-Virusą ir paskleidė jį laboratorijoje.

Kas ir kodėl sugalvojo įgyvendinti tokį beprotišką planą, kokiu tikslu? Alice ir Rain turės ne tik laiku izoliuoti mirtiną virusą, bet ir išsiaiškinti, kas tai padarė. Kuo greičiau tai bus atlikta, tuo didesnė tikimybė, kad Žmonija išvengs lengvai prognozuojamos pabaigos.


spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
x / Partizanas LT 1 srt 23.976 TPB YIFY BR