.

Kick-Ass (2010) Kick-Ass

small poster image


Išvertė: Feejay
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Veiksmas, Komedija, Nusikaltimas

Režisavo: Matthew Vaughn
Aktoriai: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Nicolas Cage, Christopher Mintz-Plasse, Mark Strong, Omari Hardwick ir kiti.

Siužetas: Deivas (akt. Aaron Johnson) - paprastas paauglys. Jis toks paprastas ir niekuo neišsiskiriantis, kad mokykloje jį nuolatos užgaulioja kiti paaugliai, su juo beveik niekas nedraugauja (na, išskyrus dar porą likimo brolių) ir jis laiką dažniausiai leidžia vienas.
Didžiausias Deivo pomėgis - komiksai apie superherojus.

Nenuostabu: kai realus gyvenimas nesiseka, visuomet galima pasislėpti fantazijų pasaulyje. Jis perskaitė tiek daug komiksų, kad vieną dieną jam į galvą šovė mintis: o kodėl realiame pasaulyje niekas niekuomet nebandė tapti suerherojumi? Deivas nusprendžia savo kailiu išbandyti superherojaus gyvenimą.
Jis internetu užsisako žalią juokingą kostiumą, susigalvoja keistą vardą „Kick-ass" ir išsiruošia į Niujorko gatves kovoti su nusikalstamu pasauliu.

Tačiau, deja, Deivas neturi jokių antgamtinių galių, kurios gyvybiškai būtinos superherojui. Jis nemoka skraidyti, negali įveikti priešų lazeriniu žvilgsniu...


spacer

Išvertė/redagavo/šaltinis/atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Feejay / Partizanas LT 1 srt 23.976 TPB