.

Harry Potter And The Chamber Of Secrets (2002)
Haris Poteris Ir Paslapčių Kambarys

small poster image


Išvertė: Mėlynasis Rėjus
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Nuotykis | Šeima | Fantazija

Režisavo: Chris Columbus
Aktoriai: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson

Siužetas: Labiausiai laukta antroji nuotykių filmo apie nepaprastą berniuką Harį Poterį ir jo draugus Hogvartso burtininkų mokykloje dalis. Tai istorija apie berniuką Harį Poterį, kuris 10 metų išgyveno po laiptais, kentė dručkio pusbrolio Dudlio patyčias, tačiau netyčia pateko į Hogvartso burtininkų mokyklą ir ten jam prasidėjo naujas nepaprastas gyvenimas.

Šiame pasakiškame filme Haris Poteris jau bus visiems pažįstamas Hogvartso antrametis ir susidurs su dar keistesniais padarais bei patirs dar nuostabesnių nuotykių… Sužinosite, kokios liūdnos buvo Hario atostogos pas nedorėlius Durslius, kaip jo neleido grįžti į mokyklą, kaip senutėliu skraidančiu automobiliu jį stebuklingai į Hogvartsą nuskraidino draugai. Na, o ten, žinoma, naujos mįslės.

Kažkas atidarė Paslapčių kambarį, apipintą šiurpiomis legendomis, ir iš ten ištrūkęs monstras keletą mokinių sustingdė į akmenis. Mokyklai gresia uždarymas, iš jos pašalinamas Dumbldoras, suimamas Hagridas… Tačiau Hariui su Roniu pavyksta atrasti Paslapčių kambarį ir atskleisti jo paslaptis bei nugalėti baisių įvykių kaltininką ir laimėti Grifų Gūžtai net 400 taškų! Taip baigsis antri mokslo metai Hogvartse...

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Mėlynasis Rėjus / Partizanas LT 1 srt 23.976 TPB