.

The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring (2001)
Žiedų Valdovas: Žiedo Draugija

small poster image


Išvertė: Internetas
Atsiuntė:
Partizanas

Žanras: Nuotykis | Drama | Fantazija

Režisavo: Peter Jackson
Aktoriai: Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom

Siužetas: Pirmasis trilogijos filmas pagal geriausią XX amžiaus knygą, kurios herojai - žmonės, hobitai, burtininkai, elfai, goblinai, orkai, dvarfai ir niekšingasis blogio valdovas Sauronas. Keistų atsitiktinumų dėka paslaptingas žiedas atsiduria hobito Frodo rankose. Burtininkas Gandalfas išsiaiškina, kad tas žiedas iš tikrųjų priklauso Tamsos Lordui Sauronui. Kad nutraukti jo vadovaujamų Blogio jėgų viešpatavimą, reikia sunaikinti Pirmąjį žiedą, kad jis jokiu būdu nepatektų į Saurono rankas.

Žiedo draugija - hobitas Frodo, trys jo draugai Merry, Samas, Pippinas, burtininkas Gandalfas, jo artimas draugas ir štikimas karys Aragornas, užsispyręs kovotojas Boromiras, elfas Legolasas, dvarfas Gimli - išsiruošia į netikėtumų kupiną kelionę per miškus, sniegynus, lygumas, upes, kalnus, kur kiekviename žingnyje tykoja pavojai.

Žiedas slepia tokią jėgą, kuri nesunaikinama, ir, jei jis pateks į Tamsos valdovo rankas, jam neliks jokių kliūčių pavergti visus VIDURIO ŽEMĖS gyventojus. Frodas, draugų padedamas, turi ne tik sunaikinti žiedą, bet ir nugalėti monstrą Sauroną.

spacer

Išvertė/ripino/šaltinis - Atsiuntė Kalba Kiekis Plėtinys FPS Kita Atsisiųsti
Internetas / Partizanas LT, EN 2 srt 23,976 BR H264.AAC-RARBG